Produse ecologice Tupperware




   Dragi prieteni, dupa cum stim, planeta care ne gazduieste cu atat de multa dragoste si protectie. Dar noi, avem intr-adevar grija de ea? O protejam si o iubim la fel de mult cum o face ea?
              Ni se pune tot mai des in vedere, faptul ca resursele planetei sunt epuizabile si ca ar trebui sa le folosim intr-un mod cat mai efficient si in masura cat mai mica. De asemenea se folosesc si se creaza, noi mijloace prin care putem recilcla diferite materiale, pentru a evita poluarea, risipirea resurselor oferite de natura si astfel, recompensarea planetei care ne ofera atat de multe elemente care ne fac viata posibila si frumoasa.
               Blogalinitiative.ro , au lasat o provocare, alaturi de compania Tupperware.ro  companie care isi propune sa economiseasca resursele planetei, folosind produse din plastic pur, eco, reutilizabile.
                   Am comandat si eu un fierbator de orez in microunde, care este foarte practic si usor de folosit. Personal, as fi dorit si o sticla eco, de 500 mililitri, pe care o si comandasem in cantitate de doua produse, insa nu se poate.

                    Astept cu nerabdare fierbatorul de orez in microunde si voi impartasi cu voi, parerile in urma utilizarii.






                                                    

Etichete: