Ce este BUZZStore?

                     


                             BUZZStore.ro , sau BUZZStoreRomania  ,este o comunitate de lideri de opinie a căror parere contează pentru cei cu care intră în contact în mod direct prieteni, familie, cunoştinţe sau prin intermediul reţelelor de socializare, facebook,twiter, blogger şi altele.
                              BuzzStore, angrenează o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri), în continuă creştere, a căror părere contează atât pentru cei cu care intra în contact zi de zi în mod direct sau prin reţelele de socializare – prieteni, colegi, familie , cât şi pentru dezvoltatori de noi produse şi servicii.
                               Pe scurt, primeşti spre testare, în mod GRATUIT, cele mai noi produse şi servicii lansate pe piaţă. Dacă îţi plac (sau nu), îţi exprimi părerea sinceră prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau în discuţii libere.
                                Viziunea BUZZStore este aceea de a aduce companiile mai aproape de consumatori şi de a crea un dialog direct cu aceştia. Mai multe detalii pe site-ul oficial şi pe pagina oficială facebook.Nu uitaţi să daţi like! BUZZStore  îi recompensează pe cei mai activi membri ai comunităţii printr-un program bazat pe puncte de BUZZ. De fiecare dată când participi la un sondaj  şi sau campanie vei primi un număr de puncte de BUZZ de care vei fi informat odată cu fiecare invitaţie de participare la un studiu şi sau campanie . Participând la mai multe studii  şi/sau campanii acumulezi mai multe puncte de BUZZ. Aceste puncte pot fi mai târziu transformate în BONURI CADOU. De exemplu, 100 puncte  de BUZZ reprezintă 10 ron. Când acumulezi echivalentul a 100 ron poţi opta pentru transferul lor în bonuri cadou care îţi vor fi trimise prin curierat rapid. Este important ca datele tale de contact (adresa, localitate, număr de telefon) să fie actualizate de fiecare dată când intervine vreo schimbare.
Transformarea punctelor de BUZZ în bonuri cadou va fi condiţionată de desfăşurarea unei activităţi corecte în limitele regulamentului de funcţionare a BUZZStore- activitatea de BUZZer, participarea la campanii, sondaje şi recomandarea prietenilor.
Dat fiind specificul comunităţii BUZZStore, transformarea punctelor de BUZZ în bonuri cadou nu se va produce dacă persoana respectivă a atins pragul celor 1000 puncte doar prin recomandarea de noi BUZZeri, fără nicio activitate în campanii/sondaje. Activitatea de recomandare a prietenilor vine doar să suplimenteze numărul de puncte.Punctele de BUZZ sunt recompensa pentru participarea la campanii şi completarea chestionarelor. Fiecare chestionar şi fiecare campanie  încheiată este recompensata cu un anumit punctaj de BUZZ care este stabilit de la bun început şi despre care vei fi informat. Când bilanţul contului ajunge la 1000  puncte de BUZZ  poţi transforma punctele în bonuri cadou (1000 de puncte de BUZZ =100 ron). Cu bonurile cadou poţi achiziţiona diverse produse din magazinele care acceptă bonuri valorice.
                                   De puţin timp m-am înscris şi eu şi aştept să fiu selectată, de ce să nu încerci şi tu? Ce ai de pierdut? Din contră, ai numai de câştigat!









Etichete: