RECICLARE pentru DESTRESARE si un mediu mai sanatos pentru FIECARE!

             


                   Buna tuturor! Sper ca sunteti cu totii bine si sanatosi, intr-o tara din ce in ce mai bolnava din motive diverse, bine stiute de noi toti.
                   Vin alaturi de voi, cu o noua campanii, menita sa va ajute pe voi si pe noi toti, cei cu care intrati sau nu in contact zi de zi, pentru ca, stim cu totii, nu putem trai izolati, ci in comunitati, grupuri, etc.
                     Blogalinitiative.ro, in parteneriat cu Colecteazaselectiv.ro, nu pot lipsi, din lupta acerba pe care, fiecare dintre noi, ar trebui sa o duca pentru ca mediul in care traim si planeta care ne protejeaza cu atat de multa iubire, sa fie unul frumos, sanatos, nepoluat si fara a fi contaminat cu deseuri care il sufoca, cum se intampla in momentul de fata.



                       Stiti acele emisiuni de tipul "Stiati-ca?"? Ei bine, in Craiova, daca circuli cu mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport Craiova, vei gasi difuzat la acele televizorase amplasate in autobuzele pe care, de voie de nevoie, le frecventezi, astfel de spoturi care te fac sa meditezi serios la aceste probleme delicate.
                         In una din zile, a fost difuzat un spot, care explica importanta colectarii selective si implicit a reciclarii, ca forma de protejeare a mediului inconjurator si a noastra ca fiinte responsabile de curatenia, protejarea si iubirea "Planetei Albastre", casa noastra. Asadar, am cautat cateva informatii si am descoperit urmatoarele detalii absolut esentiale, pentru fiecare om care vreau o lume frumoasa pentru copii sau nepotii sai:
PLASTIC ȘI METAL – știați că…
HARTIE si CARTON:
STICLA:

                                Campania implica un sfat, pe care trebuie sa-l dam unuia dintre cei trei oameni de vaza ai Blogalinitiative.ro. Fiind femeie am ales-o pe Nebuloasa, careia as vrea sa-i dau urmatorul sfat, urmatoarea sugestie, urmatoarea idee de cum s-ar putea destresa. Draga mea, Nebuloasa, stii si tu cat de greu le este femeilor sa tina aceasta lume pe linia de plutire si cat de dificil este sa fii si eleganta si sa ai si grija de casa in acelasi timp. Asadar, avem nevoie de un ajutor de nadejde pentru a lupta impotriva stresului zilnic si a deseurilor care ne fac viata mai urata. Ei bine, avem acel ajutor si acela este tocul. In fond, tocul a fost inventat ca femeia sa calce lumea in picioare, intr-un mod elegant. Asadar, poti purta pantofii preferati si in acelasi timp sa protejezi si mediul. Asa ca pune piciorul in prag si arata-le deseurilor, cine este cel mai aprig dusman al lor. In plus, pet-urile trivite, sunt o feritabila minge cu care poti sa te joci in voie, pana cand vin noi idei creatoare. 


                            Acestea fiind spuse, dragi prieteni, va invit si pe voi sa va implicati activ in campania "Reciclare pentru destresare", pentru ca protejati mediul in care traiti si asigurati o lume mai buna si mai frumoasa, pentru generatiile care vin. Copii merita sa se nasca intr-o lume curata, intr-o lume frumoasa in care se pot dezvolta si in care pot creste frumos. Antrenatii si pe cei mici in lupta impotriva distrugerii planetei, astfel ii veti responsabiliza inca de la cele mai mici varste! Grija fata de mediu si cele mai frumoase invataturi, se primesc acasa, din partea familiei. Implica-te si tu, in responsabilizarea celor mici!




Etichete: