Craciunul inseamna bucurie, nu stresul cumparaturilor

                          



                          Dragi suflete, suntem în pragul Sărbătorilor de iarnă, perioada bunătăţii, a generozităţii, a bucuriei şi faptelor bune. În fiecare an suntem prinşi în febra cumpărăturilor diverse, de la prima zi importantă a lunii decembrie, noaptea de 5 spre 6 decembrie, până pe 31 decembrie de revelion. Dacă ne gândim mai bine, pe 6 este Boboteaza, deci urmează Sfântul Ioan şi alte cadouri de oferit prietenilor şi rudelor care poartă acest frumos nume. Cred, totuşi, că suntem prea stresaţi în preajma sărbătorilor. Uitam tot mai des adevărata semnificaţie a sărbătorii care ne bucură inima şi ni-i aduce pe toţi cei dragi inimii, aproape. Uitam să fim buni, să ajutăm, să fim mai răbdători şi să ascultăm mai des. Trecem grăbiţi, intrând şi ieşind dintr-un magazin într-altul, agitaţi, nervoşi de la cozile la care ne-am pierdut timp preţios. Banii nu ajung, nu sunt ficşi, şi alte asemenea probleme.
                             Recent, Blogalinitiative.ro  a demarat Campionatul Naţional de Blogging, ediţia a 4-a şi fără a sta prea mult pe gânduri, în parteneriat cu Piraeus Bank îşi propune să ne pună la încercare imaginaţia şi inimile împovărate, pentru a ne elibera. Cu alte cuvinte, ne îndeamnă să ne reamintim, ce ne face fericiţi în momentul în care mergem la cumpărături.
                                Personal, iubesc Crăciunul, l-am iubit de când mă ştiu şi după 20 de ani de viaţă, încă mă simt mai copil ca oricând, în pragul fiecărui Crăciun. Din copilărie, ţin minte că iubeam dimineaţa zilei de 25 decembrie. Pe lângă cadourile primite de la bătrânul şi dragul, Moş Crăciun, erau şi alte pachete destinate celor pe care îi iubeam, părinţi, prietenii cei mai apropiaţi, bunici, verişori şi de la vârsta de 10 ani, pentru surioara mea.
                                 Ce iubesc la cumpărături? Ce îmi aduce bucurie când merg la cumpărături? Păi, sunt bucuroasă când pot cumpăra daruri şi bunătăţi pentru toţi cei dragi. Iubesc să fac cumpărături mai ales pentru alţii, să ofer cadouri care mai de care mai apropiate de caracterul şi gusturile celui căruia îi sunt destinate, astfel în cât să primesc cel mai frumos cadou în momentul despachetării, un "Waw", nu zâmbet, un "Asta este ceea ce îmi doream", un ţipăt surprins urmat imediat de un zâmbet până în vârful urechilor, sau un "Mulţumesc" spus din toată inima. Cred că, până la urmă, de asta îmi plac cumpărăturile şi asta este cea mai frumoasă bucurie pe care o poate primi un om, ca şi mulţumire pentru surpriză de pe chipul celui care tocmai şi-a deschis cadoul. 
                                  Se pare că cei de la Piraeus Bank Romania s-au gândit la buzunarele persoanele care utilizează cardul atunci când se duc la cumpărături. Ei au lansat o campanie prin care utilizatorii cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact vor primi 3% înapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la data de 31 ianuarie – 2014, indiferent de locul de unde se fac cumpărăturile (în țară sau în străinătate). Deci, poţi face în continuare bucurii altora şi în acelaşi timp să primeşti şi tu o bucurie. Mergi în continuare la cumpărături, dar te întorci acasă cu mai mulţi bani. Primeşti înapoi 3%, maxim 300 RON pe lună, din valoarea cumpărăturilor tale efectuate oriunde în lume dacă le achiţi cu unul din cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact în perioada promoţiei. In plus, orice persoana care aplica pentru un asemenea card, intra automat in tragerea la sort pentru un suberb telefon Nokia Lumia 925, perfect pentru a trimite mesaje cu urarile de sarbatori sau pentru a auzi glasurile celor dragi, care sunt departe!

                                           Avantajele cardurilor de credit Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact:
                                       Vă doresc din inima Sărbători Fericite, Un An Nou plin de sănătate, iubire, fericire şi noroc, tot ce-i mai bun în lume să vă fie cunoscut şi binele să vă înconjoare, oriunde v-aţi afla!



Etichete: