Trimit Marea Britanie in nordul Italiei

                      Mi-a venit o idee nebunească, de-a dreptul fantastică, de domeniul fantasticului. Mă gândeam să mut toată Marea Britanie, până în nordul Italiei. Vreau să o duc în munţi, în munţii, acum înzăpeziţi, ai Italiei. Tocmai în Aosta, în sudul Europei. 
                    Da, ştiu, nu pot muta o ţară intr-o zona a altei tari. Dar ştiţi ce pot face, pot lua aromele Regatului Britanic şi să le trimit până în Aosta. De ce tocmai acolo? Păi, unde alt undeva să le trimit dacă dorul meu este atât de mare, în cât atinge acea zonă. Da, am un dor mare cât distanţa dintre România şi Italia. Mint! Dorul meu e şi mai mare, pentru că se îmbină frumos şi mai firesc ca orice pe lume, cu un alt dor la fel de mare şi curat că a meu. 
                      E marea dragoste? Da, poţi să o numeşti aşa. E totuşi mult mai mult decât marea dragoste. E o dragoste care durează de aproape 21 de ani. E o dragoste pe care o port cu mine şi care mi-a fost purtată pe braţe, pe piele, pe suflet şi în inimă, încă dinainte să mă nasc. De fapt, este un dor generat de o dragoste pornită dintr-o idee simplă. Ce-şi doresc cel mai mult pe lume doi oameni care se iubesc? Doi oameni care se iubesc, cel mai mult pe lume, cel puţin în concepţia mea, îşi doresc un rod, un fruct al iubirii lor, o parte frumoasă oferită lumii, ca dovadă a iubirii dintre ei. Doi oameni care se iubesc, cel mai mult pe lume, îşi doresc un copil. Şi atunci, ceea ce simt eu şi ceea ce simte sufletul meu pereche aflat acum departe de casă, este un dor generat de o iubire mai frumoasă şi mai trainică decât orice altă iubire ce mi-a fost dat să întâlnesc în viaţă.
                         Totuşi, cine este de cealaltă parte a dorului meu care naşte idei nebuneşti? Ei bine, acolo, departe, în nordul Italiei, este cea datorită căreia eu scriu acum aceste cuvinte, aceste fraze, acest text. Acolo, departe de casă, este mămica mea dragă care m-a învăţat să trăiesc frumos şi să fiu un om frumos o viaţă, prin suflet mai ales. Din vara îi duc dorul şi vor mai trece două anotimpuri până în următoarea vară când o voi vedea.
                    Mama mea, mămica mea, iubeşte lavanda. Ţin minte că şi deodorantele de cameră pe care le cumpăra aveau miros de lavandă. Aşa se face, că am început să asociez mirosul acestei flori, cu mirosul cald, matern al mamei care mă iubeşte şi pe care o iubesc atât de mult.
                         În vara, o voi revedea şi voi stinge dorul pentru câtva timp, pentru ca mai apoi să-l reaprind odată cu prima treaptă urcată a autocarului care mă va aduce înapoi acasă, poate tot fără ea. Aşadar, după lungi cercetări şi ajutor din partea  Blogalinitiative.ro, am descoperit un mod frumos de a-mi alina dorul de persoana cea mai importantă din viaţa mea. Datorită lor, am descoperit British Gallery şi printre produsele lor, un minunat lavanda parfum, parcă făcut din esenţa de iubire a mamei. Aş vrea din suflet să cumpăr două sticluţe. Unul pentru ea, pentru a se îmbrăca în aromele britanice de lavandă caldă şi unul pentru mine, pentru a o simţi acasă, în cele mai dure momente de dor greu. 



                            Aşa reuşesc să împletesc cald şi divin, două dorinţe de nestăvilit. Pot să trimit Marea Britanie până în nordul Italiei şi pot să simt îmbrăţişarea mamei cu ajutorul mirosului pe care îl adulmec, aproape ca pe o gură de aer dătătoare de viaţă, hainele pufoase ale mamei, cu miros de Ea!
                              British Gallery este un Home and Gift concept-store ce oferă spre vânzare atât decorațiuni interioare cât și cadouri, fiind prezent de 8 ani în două oraşe din România: București și Ploiești. Magazinele British Gallery respectă stilul locuințelor tipic eneglezești, iar toate produsele pe care le comercializează sunt aduse din Anglia. Printre brandurile prezente la British Gallery se regăsesc cosmeticele Yardley, ceaiurile și cafeaua Taylors of Harrogate, , porțelanuri Wedgwood și Portmerion, seturi de tacâmuri Arthur Price of England, canapele și fotolii Chesterfield, stofe pentru draperii și perdele Nina Campbell, Designer’s Guild, 
Andrew Martin, Sanderson. În București, magazinul British Gallery poate fi găsit pe strada Paris, la numărul 14A, si in Baneasa City Mall la etajul 1, iar în Ploiești în Piaţa Victoriei, nr. 1, Mall Shopping Center (Mercur), parter.  Produsele Yardley se găsesc numai în farmaciile Centrofarm și pe site-ul British Gallery.
                        Yardley London – unul dintre cele mai longevive şi apreciate branduri de cosmetice din lume, furnizorul de traditie al Casei Regale Britanice. Are o tradiţie de peste 242 de ani, prima aromă – English Lavender, fiind lansată în 1770,iar de-atunci peste 150 de tipuri de parfumuri cu note florale au devenit din ce în ce mai apreciate pentru calitatea şi rafinamentul lor. Pe lângă asocierea cu regalitatea britanică, brand-ul a ţinut cont în permanenţă de ultimele tendinţe din modă şi design.


                                         

Etichete: