Aduna.ro, echilibrul ideal intre cumparaturi si economisire!

                               Buna ziua, dragi prieteni! Vreau sa va spun un lucru despre mine si anume, acela ca nu ma dau in vant dupa cumparaturi, daca pot cita un film binecunoscut. Merg, desigur la cumparaturi, mai ales ca am ramas de curand singura cu surioara mea, parintii fiind plecati peste hotare, dar cand vine vorba de haine, imi iau ceea ce imi place si mi se pare ok si merg acasa. Nu sunt genul sa caut si sa "bat" magazinele in lung si in lat. Sunt insa o persoana economa, fiind in zodia fecioara, asadar si o vanatoare de chilipiluri si reduceri. Urasc insa, acele reduceri fictive care sunt menite sa vanda produse la preturi mari, nejustificate, menite sa induca in eroare.
                 Sunt constienta ca nu toate produsele pot fi comandate online, desi pana acum nu am fost dezamagita de nici un produs comandat in acest mediu, dar prefer confortul casei, o ceasca de cappucino fierbinte si biroul de la care pot sa aleg orice imi doreste inima.
             De pe internet, comand mai ales carti, marea mea dragoste fiind lectura si vanez cele mai bune oferte. Unele librarii online ofera transportul gratuit, altele vouchere de discaunt de la  5%, 10% pana la carti gratuite sau reduceri de 10 sau 15 lei. Ca si studenta, fiecare ban economisit dupa cumpararea produselor dorinte, inseamna un nou ban pus in pusculita pentru o viitoare achizitie care sa ma bucure si sa ma ajute sa trec mai frumos prin viata, atat sufleteste cat si trupeste.
               De curand, am primit o surpriza absolut minunata prin intermediul binecunoscutului Blogalinitiative.ro, prin care am descoperit un loc perfect care sa imbine placerea cumparaturilor cu beneficiile revenirii banilor inapoi. Cum sa vina banii inapoi, ati putea spune, cine iti da bani inapoi dupa ce cumperi ceva? Ei bine, Aduna.ro, transforma platile facute dupa procurarea diferitelor produse, in bani care se intorc in buzunarul cumparatorilor, ca un cadou de Craciun primit in orice perioada a anului, sau ca un cadou de Dragobete, chiar daca esti singur, cumperi ceva, primesti ceva in plus! Aduna.ro, este precum karma pozitiva, faci ceva bun, in acest caz cumparaturile, ti se intoarce ceva bun, in acest caz cashback-ul care se intoarce in buzunarele noastre!
                   De ce un site alege sa imparta comisionul cu clientii sai? Foarte simplu! Aduna, primeste un comision pentru fiecare noua achizitie care se face prin intermediul sau, de la magazinele partenere, comision pe care alege sa il imparta cu utilizatorii, ca o recunostinta, ca o multumire, daca vretiAstfel toti au de castigat: magazinele isi cresc vanzarile, utilizatorii aduna cashback in urma achizitilor, iar Aduna.ro  isi pastreaza o parte din comision pentru a dezvolta noi functionalitati si parteneriate.  

                                      De asemenea, Aduna, ofera 5% din comisioanele incasate, Fundatiei Mihai Nesu, asadar, nu doar Aduna sustine Fundatia Mihai Nesu, ci toti utilizatorii sustin acesta initiativa. Astfel, pentru fiecare cashback inregistrat, magazinul donează 5% din profit, banii urmand a fi folositi pentru dotarea spitalelor cu aparatura medicala sau plata unor tratamente costisitoare pentru copiii aflati in programul de asistenta al Fundatiei Mihai Nesu



                           Ca sa beneficiezi de cashback,trebuie sa te conectezi in primul rand la portalul Aduna.ro, apoi iti faci cumparaturile online,pornind de la linkurile oferite de portal spre magazinele online preferate si beneficiezi de cashback. In plus poti face comparatii de preturi intre magazinele partenere Aduna.ro si sa alegi varianta cea mai convenabila pentru tine. Dupa ce ai finalizat comanda online indiferent de metoda de plata aleasa primesti cashback inapoi. Poti aduna cashback pe langa cumparaturile facute in magazinele partenere si din voucherele, cupoanele sau codurile de reducere colective active de pe portal. In plus prin recomandare mai poti aduna cashback, portalul Aduna.ro iti pune la dispozitie o serie de instrumente de recomandare, toate doar in beneficiul tau.        

    

                              Si in caz ca nu v-am convins inca sa va faceti cont pe site-ul Aduna.ro, va mai spun un secret pe care l-am descoperit si eu in momentul in care am ales sa imi fac un cont pentru a beneficia de cele mai bune oferte si anume, faptul ca pana la data de 3 februarie, noilor utilizatori li se ofera un bonus in valoare de 10 lei, pentru ca fiecare om econom are nevoie de o motivatie in momentul in care alege sa puna bani de-oparte pentru ceea ce are nevoie mai tarziu, deci primiti 10 lei pentru startul de nota 10. Ai de ales dintr-un numar de mai bine de 4500 de magazine in prezent, care sa se plieze pe nevoile tale sau ale celor dragi tie, pentru ca atunci cand banii ti se intorc, iti permiti oferi mai multe daruri celor dragi tie!

                               Plata cashback se face saptamanal in fiecare zi de joi dupa o cerere de retragere facuta in prealabil de catre utilizator. Exista doua modalitati de plata direct prin trasfer bancar sau prin PayPal, deci poti alege metoda care ti se potriveste cel mai bine pentru primirea banilor! Aduna, se gandeste intai la utilizatori, ceea ce dovedeste o reala capacitate de management si un profesionalism desavarsit, ceea ce ar trabui sa ofere tot mai multe firma particulare si de stat, din tara noastra! Aduna a inceput cu dreptul, asadar, este randul nostru sa il urmam pe calea reusitei!
                               Astfet, dragi prieteni, va doresc spor la cumparaturilepe care le veti face dupa crearea contului si, desigur, mult spor la economisit bani dupa efectuarea comenzilor!









                                         

Etichete: