Oriflame, ne face cunoştinţă cu gama de produse cosmetice The One!

    

                               Dragele mele, doamne şi domnişoare, azi vă readuc în prim plan, pentru că sunt sigură că deja cunoaşteţi renumită firma, Oriflame! Oriflame, este o companie producătoare de cosmetice din Suedia. Compania este prezentă în 61 de țări, fiind înfiinţată în anul 1967. Respectul pentru oameni și natură stă la baza principiilor de funcționare ale companiei și se reflectă în politicile sale sociale și de mediu. Oriflame sponsorizează multe activități sociale în numeroase țări și este co-fondator al Fundației World Childhood Foundation. Compania Oriflame Cosmetics este listată la bursa din StockholmNasdaq OMX Exchange.
                     Folosesc produsele Oriflame, cam de la vârsta de 15 ani, când am început liceul şi am făcut cunoştinţă cu produsele de machiaj, adică acum circa 6 ani. Nu ştiam exact ce poate oferii machiajul dar am realizat, alături de gamele companiei, ce înseamnă un chip frumos, cât de importantă este prima impresie şi ce trebuie să ştii despre importanţa îngrijirii corespunzătoare a tenului mai ales, dar şi a corpului.
                     De ce aduc în discuţie Oriflame? Păi, de curând, au lansat o nouă gama de produse, The One care ne face cunoştinţă cu o paletă de produse cosmetice cu o calitate superioară. Lansarea The One a avut loc pe data de 2 aprilie la Euphoria Music Hall, fiind un eveniment spectaculos, acompaniat de prezentări de modă, prezentarea produselor, stând up comedy şi muzica bună live!

                              


                           Acum, sunt extrem de nerăbdătoare să testez noile produse şi  să fac un machiaj complet cu ajutorul lor, apoi să vă prezint concluziile la care am ajuns după testare. Aşadar, aştept produsele şi voi reveni cât de curând cu mai multe detalii!               
                                


Etichete: