Românii, susţin românii talentaţi, spre performanţa!

                       

                      Dragi prieteni, ştim deja de mult timp, că romanul este descurcăreţ şi inventiv. Acum, avem din ce în ce mai des ocazia să cunoaştem romani inteligenţi, talentaţi şi cu adevărat muncitor şi cu un crez aparte în visurile lor. Însă, gândiţi-vă cum este orice idee nepromovata, nesusţinuta. V-aţi gândit? Este o cauză pierdută aşa-i?
                       Omul are nevoie de un vis pentru a suporta realitatea, dar de asemenea are nevoie de sprijin şi încredere pentru a-şi demonstra abilităţile şi a îşi realiza visele. Până la urmă, toţi putem ajunge mari şi cunoscuţi în lumea întreagă, dacă avem cu ce să ne lăudăm şi muncim din greu pentru a ne face un nume.
                        Să fiu mai explicită? Ok! Conceptul de publicitate outdoor implica acele panouri exterioare de mari dimensiuni pe care le vezi în orice oraş. Fie că stai la semafor, pe o bancă în centrul oraşului sau chir dintr-o cafenea. Păi, nici nu ai cum să le ignori pentru că inevitabil îţi apar în câmpul vizual şi nu poţi trece mai departe.
                         Cred că, toţi am vrea ca ceva ce noi promovăm, să apară pe un astfel de panou. Sincer şi eu aş vrea ca blogului meu să i se facă reclamă pe un astfel de panou în centrul Bucureştiului de pildă, în  cea mai aglomerată intersecţie unde oricine-l poate vedea. Mă gândeam până de curând, ca niciodată nu aş putea face o astfel de reclamă. Mă gândeam la costurile pe care le implica, masa de oameni care  aşează afişele şi le organizează pentru a fi cât mai vizibile, timpul de muncă pentru că totul să fie gata până a doua zi de exemplu cad intersecţia se va umple din nou. Deci, slabe şanse să ajungi acolo?






                           NIMIC MAI FALS! Atunci a apărut startup-ul "ThePoleSociety"pentru a-mi demonstra contrariul şi a-mi da ocazia să mă gândesc că totuşi, pot să îmi promovez munca outdoor. Publicitatea outdoor poate fi la fel de simplă ca un clik de mouse, aceştia realizând prima aplicaţie de mobil cu ajutorul căreia se poate face reclamă pe marile panouri din Bucureşti direct de pe telefonul mobil. Pare simplu, nu? Păi, chiar este. Gândeşte-te numai cât de simplu este :  Instalezi o aplicaţie, pentru că oricum ai câteva aplicaţii pe telefon, una în plus care chiar te ajuta ar fi şi mai utilă. :D Setezi în aplicaţie ce doreşti să scrii sau ce concept vrei să promovezi, încarci ceea ce ai scris şi în câteva minute reclama ta apare pe panourile publicitare exterioare din Bucureşti. Puteţi face publicitate la orice,  cât timp conţinutul este legal şi moral. Gândeşte-te, nu trebuie să ai o companie pentru a-ţi face reclamă. De exemplu, Balsam pentru Suflete poate fi mediatizat pe acest panou simplu şi rapid şi bucureştenii vor fi curioşi să vadă ce reprezintă acest loc.
                           Poţi să îţi ceri iertare faţă de cineva căruia i-ai greşit, poţi invita prietenii şi necunoscuţii la un grătar sau la un eveniment cultural, poţi chiar să faci o cerere în căsătorie care să rămână imortalizata în mintea oamenilor şi în acelaşi timp să-ţi surprinzi până la lacrimi jumătatea!
                           Până acum, aplicaţia a câştigat două premii: unul la Mobile MarketingAwards şi unul la ZF Mobilio, iar acum îl vor şi pe al treilea. Aşadar, haideţi să îi ajutăm şi să îi votăm în competiţia Kilimanjaro, pe romanii . clik aici şi îi puteţi vota pe Radu Bogdan Savonea de la ThePoleSociety. Astfel, putem demonstra cât de uniţi sunt romanii şi cât de tare credem în visurile tinerilor care demonstrează că şi romanii pot fi buni în foarte multe domenii. Gândeşte-te cât de bine te simţi când ajuţi pe cineva. Nu îţi cer bani, nici vreun beneficiu.  Îţi cer un singur clik care nu durează decât câteva secunde şi visurile unui tânăr, pot prinde viaţă şi poate duce conceptul de reclamă outdoor, mai departe decât ne puteam închipui.
                           Puteţi intra, de asemenea şi pe Pagina de Facebook  să daţi un like şi să  aflaţi mai multe despre acest concept revoluţionar. Susţineţi romanii, susţineţi ideile bune ale oamenilor cu un potenţial fantastic!



Etichete: