Bayo.ro promovează sportul şi o viaţă sănătoasă!

                          

                  Dragi prieteni, deşi urmărim la televizor, în presă şi pe site-uri dedicate stilului de viaţă sănătos, medici, nutriţionişti şi alte personalităţi marcante care promovează sănătate, rareori putem duce la bun sfârşit sfaturile acestora fie pentru că intervine rutina, fie din lipsă de timp, din cauza oboselii sau pur şi simplu pentru că "nu avem chef". Tot mai multe organizaţii şi oameni ale căror păreri ar trebui să conteze, pentru că într-o balantă cântăresc foarte mult pentru bunăstarea noastră, promovează mişcarea, sportul şi faptul că poţi fi mai frumos, mai sănătos şi poţi trăi mai mult prin simple 30 de minute de mişcare, minim, în fiecare zi. Dacă stăm să ne gândim, nu este nici pe departe un timp extrem de îndelungat şi putem să mergem pe jos măcar jumătate din distanţa dintre casă şi servici sau şcoală. Este atât de simplu să ne pese de noi şi este şi mai simplu să-i învăţăm şi pe alţii această lecţie a sănătăţii prin puterea exemplului propriu, care este de departe cel mai important.
                      Eşti pasionată de sport şi îl practici cu orice ocazie? Iubeşti să dansezi, să practici aerobic, Pilates, yoga, sau poate eşti un veşnic iubitor al baletului atât de graţios? Dar, ştii oare că poţi Şi cum femeile prefera să fie mereu în tendinţele modei, ele adopta outfituri chic şi atunci când fac sport şi se hrănesc cu sănătatea care rezultă din practicarea să.  Bayo.roeste magazinul online, care promovează sportul îmbinat cu ţinute perfecte pentru gusturile doamnelor, domnişoarelor şi fetiţelor care vor să fie frumoase şi bine îmbrăcate. Bayo.ro este cel mai nou magazin online de pe piaţă şi primul care îşi propune să le fie de  ajutor doamnelor şi domnişoarelor pasionate de mişcare, în orice formă ar fi ea, păstrându-le în pas cu moda.
                        Pentru a avea succes în toate planurile, fie că vorbim despre planul personal, visele şi dorinţele noastre, familie, cariera s.a.m.d, trebuie să avem o minte şi un corp cât de poate de sănătoase care să fie suportul ce ne permite să le trecem pe toate cu brio. De accea este imperios necesar să nu mai amânăm din diferite motive sau cu ajutorul pretextelor, minutele de mişcare necesare stării noastre de bine.
                         Bayo.ro a luat fiinţă din pasiune pentru sport şi artă şi s-a concretizat într-un spaţiu virtual care aduce laolaltă o gamă variată de articole vestimentare şi accesorii pentru doamnele şi domnişoarele ale căror pasiuni includ dansul, baletul, Pilates, yoga, fitnessul, aerobicul şi street dance-ul.Pentru Bayo.ro, stilul şi calitatea sunt primordiale, de aceea magazinul online îţi pune la dispoziţie produse ale unor branduri de renume precum Adidas, Bloch, Bunheads, Gaynor Minden, Pineapple, Capezio, Sansha, Hello Kitty şi Disney. 
                          Am intrat şi eu pe site şi m-am îndrăgostit iremediabil de o Bluza La Gear, perfectă pentru o seară intensă de aerobic care să mă pună în valoare şi care în acelaşi timp să îmi permită să mă desfăşor în voie şi să mă simt bine în pielea mea. 
                   Înainte de a vă face cumpărături, trebuie să ştiţi că Bayo.ro, oferă  voucher gratuit  de 50 lei la fiecare comandă de peste 250 lei, o reducere de 10% la prima comandă (dacă folosiţi codul “Promo101”) şi livrare gratuită la comenzile peste 250 lei. Spor la cumpărături, distracţie plăcută prin sport şi multă sănătate!

                    


Etichete: