BePrecious şi simte-te bine în pielea ta!

                                      

                    Dragi prieteni, fiind femeie, întotdeauna am iubit elegantă, rafinamentul şi frumosul. Este normal să gândesc astfel pentru că orice doamnă şi domnişoara care se respectă, ştie să facă diferenţa între artă şi kitsch. Aşadar, orice femeie care se respectă, indiferent de vârsta său timp istoric, iubeşte să poarte şi să primească bijuterii care să-i acorde acel mic detaliu ce poate să o scoată în evidenţă.
               Detaliile fac diferenţa, întotdeauna au făcut diferenţa şi nu-mi pot închipui o viaţă fără accesorii, fără bijuterii care să mă facă să mă simt specială şi unică, prin alegerile făcute şi prin faptul de a fi eu. Iubesc bijuteriile din argint cu pietre pretioase si semipretioase sunt detaliul incredibil de important al oricărei ţinute şi femeia delicată, ştie să aprecieze acea piesă care o scoate din anonimat şi o face specială.
                  Un lănţişor strălucitor cu o piatră preţioasă, care să-i cadă lin pe linia delicată a gâtului şi să-i scoată în evidenţă delicateţea pielii este primul pas al desăvârşirii unei ţinute sofisticate.

                           O pereche de cercei cât de poate de superbi care să-i evidenţieze coafura absolut impecabilă cu şuviţe lăsate puţin afară din coc pentru a trăda un look puţin rebel şi totuşi atât de sofisticat este ce-a de-a doua piesa care asigură femeia de faptul că este specială şi unică.

              


                               Un inel cu o piatră preţioasă ce stă aşezată cât se poate de evident pe inelarul mâinii stângi, anunţa existenţa unui domn absolut special şi minunat care va sta lângă o doamnă rafinată. Inelul poate anunţa urmărea unui eveniment important în viaţa tinerilor sau desăvârşirea cunoaşterii şi începerea iubirii şi a apropierii celor două inimi care bat în acelaşi ritm, pe aceeaşi muzica!

Etichete: