Koloc.ro, bijuterii pline de eleganta si rafinament


                                
                  Dragi suflete, recent am scris un text care amintea despre astronomie. Acum, revin cu câteva detalii legate de zodia mea şi cum îmi influenţează aceasta caracterul, ţinuta dar mai ales accesoriile care să scoată în evidenţă o femeie din zodia Fecioară!
                   Fecioara :  Perioada: 23 August - 22 Septembrie
Piatra norocoasă: carneol
Alte pietre potrivite: agăţ de muşchi, granat, jasp peisaj, ochi de tigru, citrin, jade, piatra lunii, cuart fumuriu, peridot, safir, lapis, hematit
Culoarea norocoasă: bej, maro, verde, galben
Semnul: Semn de Pământ
Fecioara este un om lucid, logic și rațional. În general cei născuți în zodia Fecioarei sunt timide. Are o gândire clară, de analitică, luând în considerare toate soluțiile unei probleme. Ceea ce este spontan sau imprevizibil îl sperie. Nu își ia riscuri și își cunoaște limitele. Nativul acestui semn este onest, blând sau sever. Femeia fecioară este ordonată, o ființă idealistă, dorește un bărbat perfect.
Jadul va ajuta să aveți o digestie bună și un metabolism fără probleme. Jadul protejează ochii, rinichii, stomacul și ficatul. Carneolul este un excelent armonizator, reduce stresul și este stimulentul energiilor sexuale.
                          Am descoperit la Kolok.roo gamă variată de podoabe care să se potrivească caracteristicile zodiei mele. De exemplu,  bijuteriile Kolok sunt pentru toate gusturile, pentru toate genurile şi pentru toate zodiile. În plus, bijuteriile nu se demodează niciodată, pentru că o bijuterie bună nu se demodează niciodată şi poţi fi în pas cu moda oricând cu ajutorul lor. Bijuteriile sunt acele detalii care fac diferenţa între banal şiş strălucitor, rafinat, elegant. Întotdeauna când simţi că ceva lipseşte din ţinuta ta, poţi să te gândeşti lejer la câteva bijuterii care să le facă să străluceşti.
                         Am descoperit, aşadar, o gamă de bijuterii foarte frumoase pentru zodia mea, mai ales cele cu piatra lunii, safir şi smarald. Şi sunt sigură că şi voi vă veţi găsi bijuterii care să vă satisfacă pretenţiile şi dorinţa de a avea frumosul cât mai aproape la preţuri cât mai bune. 


                               
                             Voi ce zodie sunteţi, ce fel de bijuterii preferaţi şi mai ales, le-aţi găsit la Kolok.ro? Spor la cumpărături şi distracţie plăcută cu ocazia evenimentelor unde vă veţi etala bijuteriile!
    
                  

Etichete: