LA MULŢI ANI, CRAIOVAFORUM.RO!


Dragi prieteni, azi vă fac cunoştinţă cu CraiovaForum.ro ce reprezintă cea mai mare comunitate regională online din România. Şi pentru că împlineşte pe data de 1 iunie, vârsta aparent copilărească, de 10 ani de la înfiinţare, CraiovaForum, ne invită să le fim alături şi să ne bucurăm de o zi specială aniversării unei comunităţi cât se poate de serioasă şi bine pusă la punct. Aşadar, organizează cea mai mare petrecere de până acum.
Duminică, 1 iunie, începând cu ora 14.00, la ”X-Pub”, se pun la bătaie 150 de litri de bere şi mulţi mici, distracţie cât cuprinde plus multe premii oferite de partenerii evenimentului.  
Vrei să iei parte la această mare petrecere? Scrie pe blog ce-ţi place cel mai mult pe CraiovaForum.ro, dar și ce ți-ar plăcea să mai găsești și înscrie articolul în cadrul campaniei demarate de Blogal Initiative.
CraiovaForum.ro, este un loc de întâlnire a oltenilor, un fel de centrul oraşului în care afli toate noutăţile care te interesează sau care te-ar putea interesa. De asemenea, este forum, ziar de mică publicitate, dar și ziar ce își propune să promoveze diferite evenimente ce au loc în comunitatea locală.
Ce îmi place la CraiovaForum.ro? Îmi place implicarea sa în proiectele importante ale Craiovei. Promovează cultura, informarea în timp util şi cât mai corectă, importanţă unor reguli în orice domeniu, economia, importanta ecologiei, etc. Şi gândiţi-vă! Toate acestea le găsit pe un forum.
Ce aş schimba la CraiovaForum.ro? Absolut toate proiectele importante în care Craiova este implicată, date despre cele mai bune locuri în care poţi ieşi indiferent de zona Craiovei din care provii, promovarea "micilor" artişti la început de drum şi tot ce este important ca un craiovean să ştie despre oraşul tău!
În încheiere, vreau să urez, LA MULŢI ANI, CraiovaForum.ro! La cât mai multe articole, unicitate pe piaţa craioveană, ani alături de noi, pentru a putea sărbători cât mai mult!



Etichete: