Laptop Direct, medicul laptopurilor din România

                    

                 

                  Dragi prieteni, de aproximativ 3 ani, sunt o iubitoare fidelă a laptopului meu Acer! Nu ştiu ce mă făceam şi în ziua de azi fără el şi nici nu vreau să mă gândesc. Înainte de a-mi cumpăra laptopul, cei patru minunaţi membri ai familiei (cu tot cu mine), făceau ture cu rândul la calculator. Era groaznic să vezi cum nu-ţi poţi face temele la timp, ceri ajutorul colegilor, faci drumuri la bibliotecă, s.a.m.d.
                    Acum 4 ani de Crăciun, prietenul meu dorea să îmi facă cadou o tabletă. Nu ştia ce vreau sau ce să cumpere aşa că mi-a dat ceva bănuţi să îmi cumpăr singură. Le-am spus părinţilor ce şi cum şi deşi mai aveam şi eu ceva bani strânşi, tot nu a mers ideea lor cu laptopul. Aşa că m-au "sponsorizat" ei cu restul de bani şi am prins o ofertă super atractivă la laptopuri.  
                   Îmi place această inovaţie a tehnologiei pentru că-l pot duce cu mine peste tot. Ba nu, nu-l pot duce pentru că nu am găsit o geantă care să îmi place şi care să se potrivească ajutorului meu de nădejde. Până recent când am dat, din întâmplare peste  Laptop Directunde mi-am dat seama că un laptop este mult mai bun decât un calculator normal din toate punctele de vedere. Să alegi un laptop şi să-l întreţii, nu e atât de uşor şi trebuie să fii foarte atent, dacă nu vrei să rămâi într-o zi fără ajutorul său doar pentru că nu ai respectat regulile de întreţinere şi alte asemenea "prospecte" cu care vine la pachet un asemenea produs. Orice întrebare îşi are răspuns la Laptop Direct şi se pare că preţurile sunt făcute de aşa natură să se potrivească mănuşă tuturor clienţilor sau potenţialilor clienţi. Ştiţi ce greu e să fii student cu bani în România. Exact, studenţii nu au bani, aşadar trebuie să găsească cele mai bune preţuri la produsele de care au nevoie.
                         Pentru a putea aduce laptopul cu mine oriunde am nevoie, trebuie să am şi o geantă potrivită pentru deplasările pe care le fac între casă, facultate, bibliotecă sau unde mă simt bine să lucrez. Aşadar, am găsit o geanta incapatoare  şi la un preţ foarte accesibil la Laptop Direct, potrivită pentru mine şi nevoile mele.

                     

                                Acum ştiu că cei de la Laptop Direct sunt oricând disponibili în caz că laptopul meu păţeşte ceva, cu sfaturi, soluţii şi pregătiţi, ca şi medicii, să le salveze viaţa laptopurilor bolnave şi să le redea liniştea proprietarilor care poate nu mai aveau nici o soluţie de rezolvare!
                       Accept cu cea mai mare plăcere și reducerile între 16% - 48%, bani pe care-i pot primi înapoi după 15 zile dacă sunt nemulțumita de servici sau produsele achiziţionate, livrarea fiind rapidă – 24 de ore în toată țara. Acum nu mai rămâne decât să adaug produsele pe care am pus ochii, în coșul de cumpărături online şi să aştept să-mi bată la usa curierul. Dacă şi ţie îţi pasă de durata de viaţa a laptopului tău, ia în considerare o vizită la Laptop Direct, pentru a nu te trezi când îţi e lumea mai dragă, cu probleme ale laptopului.


Etichete: