Vara aceasta, plec in vacanta cu DTS TRAVEL AGENCY

           

                         Dragi prieteni, după cum ştiţi, sunt studentă şi am parte de două ori pe an ca orice student, ( iarna şi vara ) de două momente groaznice, sesiunile. După zeci de zile de învăţat, memorat, încercuit, subliniat şi umplut capul cu zeci de date care mă obosesc teribil. Aşadar, este absolut normal să îmi doresc după sesiune, să plec departe de casă, cu cărţile mele şi să mă relaxez aşa cum merit după traumele trăite şi stresul examenelor.
                    Totuşi, nu mă pot despărţi cu totul de facultate şi vreau să aleg o destinaţie tot cu iz istoric unde să nu stau degeaba, pentru că mă plictisesc repede, ci să mă plimb, să vizitez şi să mă bucur de peisaje superbe. Totuşi...cum să îmi organizez eu escapada până în cele mai mici detalii? Ar fi greu, stresant şi nu mai am nevoie de asemenea sentimente negative.
                      Ca să mă pot relaxa aşa cum se cuvine, am ales o agentie de turism de încredere şi mereu gata să te ajute să te decizi în privinţa unei locaţii excelente pentru fiecare dintre noi.DTS Travel Agency oferă servici complete de turism: bilete de avion online, cazări în ţară şi străinătate online, sejururi, circuite, corporate travel ( organziari evenimente, congrese, conferinţe, etc ). Pe scurt tot ce aveţi nevie de la o agenţie de turism! Alegerea destinaţiei este primul pas atunci când planifici o vacanţă, indiferent de momentul anului sau cei cu care alegi să călătoreşti.                         În 2004, am avut şansa de a vedea Grecia în toată splendoarea sa, în timpul Jocurilor Olimpice care s-au desfăşurat în acel an la Atena. Am văzut locuri şi oameni de o frumuseţe angelică, ca şi cum aş fi păşit în Eden, într-un timp în care zeii de plimbau printre oameni, prinţii erau hrăniţi cu struguri de domniţe frumoase şi crearea de artă era cea mai importantă îndeletnicire a omului. M-am îndrăgostit iremediabil de Grecia şi m-aş reîntoarce oricând acolo cu drag.
                         Aşadar, am ales că vara aceasta, să vreau să merg pe litoralul grecesc. Aşadar, am intrai în secţiunea litoral Grecia şi am ales să merg într-o partea a Greciei, la fel de frumoasă şi încărcată de istorie. Am învăţat în facultate, chiar anul acesta despre acest superb loc şi mi-ar plăcea enorm să îl văd. Am ales Insula Santorini, aflată în sudul Mării Egee, singura mare pe care am văzut-o în viaţa mea, la 120 de mile marine de Cretă. Legenda spune că în această regiune s-ar fi găsit legendara insula Atlantida. Aici se afla un sat castel, Pyrgos, celebru pentru faptul de a avea mai multe biserici ( 75 ) decât case. De asemenea, o vorbă locală spune că în Santorini "sunt mai multe biserici decât case, mai mult vin decât apă" Numele Santorini, este unul recent şi vine de la biserică de pe insulă, închinata Sfintei Irene, numită Anghia Irini de greci şi Santa Râni de marinarii străini. Stâncile "povestesc" despre cea mai mare catastrofă naturală ce a scuturat Mediterana, dar care a creat două plaje faimoase în lume, Plajă Roşie di Plajă Neagră şi un decor fabulos pentru asfinţitul soarelui.                            Parcă deja mă văd pe plajă, cu o băutură rece în mână şi o carte bună de citit. Apoi, privind asfinţitul, mă voi retrage în cameră şi voi admira de la înălţime întreaga insulă scăldată în bătaia lunii. Dimineaţa, trezită odată cu răsăritul care renaşte insulă, voi porni pe aleile bătătorite de atâţia alţi paşi înaintea mea, pe drumuri care amintesc de o istorie veche şi plină de mister.
                           Dar, cum voi ajunge acolo? Păi, Agenţia de turism  DTS TRAVEL AGENCY, oferă posibilitatea doritorilor de a procura bilete de avion către orice destinaţie dorită, putându-te bucura de drum, de posibilitatea de a ajunge repede la destinaţie şi de frumuseţea zborului printre nori.
                             
                                                 Până când sesiunea se va sfârşi şi-mi voi putea lua în sfârşit o vacanţă, pot visa în voie la tărâmuri elene, pline de voie bună, cultură, bun simţ, zâmbete, frumuseţe şi romantism!

                   

Etichete: