Nici un concediu fara:

                          Dragi prieteni, fiecare dintre noi se gandeste la vacanta, la concediu. Unii dintre noi vrem sa mergem la mare, altii la munte. Oriunde ati alege sa mergeti, este foarte important sa aveti in bagaj acele lucruri absolut indispensabile pentru drum si pentru vacanta propriu-zisa.
                  Dar, inainte de toate, unde gasim locul cu de toate, ca sa nu fie nevoie sa irosim timp pretios inainte de concediu. Pai, eu stiu un loc cat se poate de bun, care ne pune la dispozitie toata gama de obiecte necesare.                    Elefant.ro este mall-ul online pentru întreaga familie, oferind clienţilor săi o selecţie de peste 130.000 de produse din zona de carte, ebooks şi ereadere, jucării & bebe, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi cosmetice & parfumerie. Şi pentru că romanului îi stă bine, numai dacă primeşte reduceri sau gratuităţi, Clubul elefant.ro şi beneficiile abonării la acest club (voucherul de bun venit în valoare de 90 lei, cadouri şi reduceri exclusiviste.
                     Sunt clienta fidelă elefant.ro, comandând cărţi, în general. Ofertele incredibile, produsele oferite cadou, transportul la un preţ avantajos(sau chiar gratuit), m-a făcut să cumpăr întotdeauna de la elefant. De exemplu, acum am pus ochii pe o carte superbă, numai bună pentru lecturat în concediu Fugara de Alice Munro, a cărei poveste m-a făcut foarte curioasă.
                      


                      
                           Pentru că pielea este mai sensibilă vară, elefant, ne face cunoştinţă cu produsele de îngrijire din gama Dove, fără de care nu aş putea pleca în vacanţă. Îmi iubesc corpul, pentru că este templul de care fiecare trebuie să aibă grijă. Cum îţi păstrezi templul, aşa îţi vei ţine la adăpost comoara interioară. Aşadar, preţurile mici la gama de produse, m-au atras ca un magnet.
                            În altă ordine de idei, o pereche de ochelari de soare este bună, indiferent dacă mergi la mare sau la munte. Tot pe elefant, am găsit aceşti superbi ochelari de soare, perfecţi pentru protejarea ochilor de razele violente ale soarelui!


                              Tot de la elefant, îmi voi achiziţiona fustiţe, bluziţe răcoroase şi rochiţe, speciale pentru zilele fierbinţi de vară. Un parfum fresh, care să-mi ofere acea doză de senzualitate râvnită de noi toate, ce să întoarcă privirile tuturor celor pe lângă care ne poartă paşii.
                     Tu ai început să îţi pregăteşti valizele pentru vacanţă? Ce mai aştepţi? Elefant.ro, aşteaptă să îl consulţi pentru a avea o vacanţă plină de zâmbete şi relaxare, fără stresul unui produs uitat!
                     Vacanţă plăcută şi plină de amintiri frumoase!                                Etichete: