Crăciun Fericit şi plin de lumină!

   Suntem aproape de sfarsitul anului, deci e momentul sa facem o retrospectiva asupra a orice ni s-a intamplat bun sau rau. Trebuie sa vedem unde scadem si ce, sau unde avem de adaugat oameni, fapte sau ganduri. Dar despre ce s-a intamplat anul acesta si ce sentimente ma incarca, voi scrie undeva in weekend pentru ca mai am de povestit un eveniment important ce s-a incheiat in urma cu o saptamana si caruia i-am ramas datoare cu gandurile si sentimentele pe care mi le-a insuflat.


       E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Sarbatori binecuvantate, sanatate si bucurii!
                 


                                          Dragi suflete, 
                  Cel mai probabil până acum, aţi primit zeci de urări de bine de la oamenii dragi din vieţile voastre. Sper că îmi veţi permite să mai vin şi eu cu urări şi să sper că vă vor aduce toate cele dorite în anul ce va urma. Sper, din inimă, să aveţi parte de multă sănătate, curaj, vise împlinite, bucurii nemărginite şi tot binele din lume!
                  Un Crăciun Frumos şi Fericit, alături de toţi cei dragi vouă şi vă mulţumesc pentru fiecare moment în care mi-aţi fost alături şi mi-aţi permis să vă fiu alături!
                     Cu multă dragoste,
                       Ianolia Marina

Etichete: