Florăria April sau cum să impresionăm

   Nu ştiu cât v-aţi dat seama, dar sunt o fire destul de conservatoare în anumite privinţe. Îmi place să cred că sunt genul "open minded", dar unele lucruri sunt mult mai frumoase în stadiul lor cel mai pur.
   De exemplu, anul trecut undeva prin luna mai am început să îmi trimit scrisori cu un prieten aflat la câteva sute de km distanţă. Chiar mi s-a părut o chestie foarte drăguţă şi chiar ne întrebam de ce nu mai trimit oamenii scrisori. Este un lucru atât de personal, de intim venit din ambele părti şi demn de păstrat peste ani, încât este păcat să îl lăsăm să se piardă pe drumul vieţii acaparate de tehnologie.
  Despre Floraria April v-am mai povestit. Încă sunt la fel de încântată de minunatele buchete şi aranjamente florale pe care aceştia le pun la dispoziţia clienţilor. De asemenea, v-am povestit şi cum am pedalat business pe bicicletă. Ce legătură există între flori şi biciclete? Aparent, nici măcar una minusculă. Totuşi, eu cunosc un secret şi am de gând să vi-l şoptesc şi vouă.
  Înainte de a vă destăinui un secret important, v-aş întreba cum v-aţi simţi dacă cineva ar veni pe o bicicletă cu un cadou pentru voi? Ceva inedit, nu? În toată masa aceasta de poluare, aglomeraţiile de la semafoare, nervii întinşi la maxim ai şoferilor o bicicletă este numai bună. Uşoară, foarte utilă şi numai bună pentru menţinerea sănătăţii, mai ales dacă în coşuleţ vine şi cu un cadou surpriză.
  Florăria April a venit cu o idee inedită, unică şi absolut lăudabilă şi anume de a livra flori pe bicicletăoriunde este nevoie de o surpriză diferită, ieşită din tipare. Încă de la început îmi închipuiam cum va arăta buchetul. Desigur, este ambalat cu cea mai mare grijă pentru a nu se deteriora pe parcursul drumului şi aranjamentul va fi cât se poate de proaspăt şi frumos, la destinaţie.
  Cum suntem în prag de 24 februarie, când sunt Dragobetele şi tot mai aproape de 1 şi 8 martie,  mă gândeam că un aranjament floral este un cadou fantastic pentru cineva drag, mai ales că îl puteţi surprinde atât de frumos. Eu m-am gândit la bunica mea, care m-a crescut de când aveam două luni. Ar fi cel mai frumos mod de a-i spune mulţumesc din inimă pentru tot ceea ce a făcut pentru mine.
  Aşadar, eşti din Craiova şi ai dori să faci o surpriză inedită iubitei când vă plimbaţi pe aleile parcului? De exemplu, poţi să îi pregăteşti un buchet cu florile ei preferate. Cum ar fi ca dintr-odată să oprească o bicicletă lângă ea şi să-i ofere frumosul buchet cu un mesaj de la tine? Ar fi impresionată.
    Dar dacă vrei să îi mulţumeşti mamei pentru grijă şi să-i dăruieşti un pic din frumuseţea sufletului tău? Nu trebuie decât să ştii care sunt florile ei preferate şi unde se află în momentul livrării. O vei emoţiona profund.
     Banalul ar trebui să fie exclus din viaţa noastră şi să avem ocazia să facem surprize dintre cele mai neaşteptate, oamenilor dragi din viaţa noastră. Acesta este un mod de a alunga banalul. Tu cui i-ai dărui un buchet de flori pe bicicletă?
     
       
     

Etichete: