Noul meu laptop vechi

     
   Din titlu este posibil să fiţi într-o dilemă existenţială. Pe bună dreptate, dar promit ca în cele ce urmează să vă lămuresc cu privire la ce vreau să povestesc azi. 
 Fiind blogger şi desfăşurându-mi marea parte a timpului liber (sau nu) pe internet, depind foarte mult de laptopul meu. De fapt, nici când merg în excursii nu îl las acasă, mai ales dacă ştiu că am articole de scris sau că voi sta o perioadă mai lungă de timp. În principal, laptopul meu are doi anişori (aproximativ), dar modul în care tuna şi tusea, îi dădea o veritabilă vârsta mult mai înaintată. Mă îngrijoram de fiecare dată când îl porneam, pentru că se încingea peste măsură, nu ventila corespunzător şi zgomotele puteau trezi lejer vecinii de alături sau pe cei de la etajul superior. De asemenea, aveam momente destul de îndelungate în care mă aşteptam să îmi explodeze în braţe sau să ia foc masa pe care stătea.
  Am găsit, apoi, un anunţ pe facebook care suna cam aşa, Repar Calculatoare, ceea ce mi s-a părut o oportunitate fantastică. Am sunat, am auzit o voce prietenoasă, caldă şi amabilă la celălalt capăt al firului şi mi-am zis că oamenii aceştia trebuie să mă ajute. Locaţia era mai mult decât accesibilă (zona gării din Craiova). Aşadar, am explicat problema, nelămuririle, doleanţele şi impacientarea şi mi s-a spus că se poate rezolva. Mi-era şi mai teamă, ce-i drept, de preţ pentru că sunt studentă şi ştiam cât de "bolnav" este minunea mea tehnologică. M-am liniştit pe dată când am auzit preţul, am pus laptopul alături de încărcător în rucsac şi fuga la gară.


   Aseară am primit laptopul înapoi, după numai câteva ore de aşteptare în care mi-am făcut treburile pentru ziua respectivă şi asupra cărora nici nu m-am gândit prea mult. Când mi-am văzut laptopul, mai curat decât în momentul cumpărării, am rămas uimită, şocată şi mai să îmi dea lacrimile de bucurie. Niciun sunet suspect nu se auzea, mizeria din el disparuse... am rămas fără unica sursă de căldură din casă, pentru că în loc de aerul fierbinte care ieşea din el, acum aerul era rece şi normal pentru un laptop. 
   M-au şocat pozele şi m-au stânjenit în acelaşi timp. În afară de o sticlă de suc, în laptopul meu era meniul complet de mâncare. Aici prefer să nu dau detalii, dar era groaznic. Pozele doveditoare le las mai jos. Ce-i drept, eu nu cred că aş fi făcut faţă unei asemenea munci, unui asemenea dezastru sau să fac o muncă atât de bună. 
   Îi recomand, cu căldură şi toată încrederea, pe băieţii aceştia deosebit de talentaţi pentru că sunt serioşi, nu fac muncă de mântuială pentru ca a doua zi să mergi să dai alţi bani pentru că nu s-a realizat toată lucrarea de la început şi în plus, ai un termen de garanţie de 3 luni al lucrării, în cazul în care ţi se pare că ceva este în neregulă.
   Seriozitatea, corectitudinea, promptitudinea şi profesionalismul, sunt cuvintele cheie care definesc calitatea. Mulţumesc, din inimă, pentru ceea ce aţi făcut cu şi din laptopul meu. Nu mă aşteptam la toate astea!
    Pozele doveditoare ale dezastrului, le gasiti aici.

Etichete: