Primăvară HOINARă la Craiova





  Pentru a continua prezentarea şirului de pasiuni care m-au făcut omul pe care îl vedeţi azi, aş vrea să vă povestesc, un pic, despre familia care m-a "adoptat" undeva în luna aprilie a anului 2014. La un eveniment dedicat bloggerilor, am cunoscut o parte dintre cei care mi-au devenit, extrem de repede, o a doua familie atât de apropiată inimii încât nu vreau să mă gândesc cum ar arăta viaţa mea, de acum, fără ei.
   Alături de aceşti oameni minunaţi, am împărţit zeci de momente frumoase de cântece, dans, zâmbete şi chicoteli neforţate ci lăsate de la sine să iasă la iveală pentru a şti tot pământul ce fericiţi suntem noi. O asemenea familie am descoperit şi în urma participării la SuperBlog, unde mi-am mărit cercul de prieteni şi am cunoscut o multitudine de oameni minunaţi, unici şi plini de optimism. Bloggerii fac parte din viaţa mea şi nu m-aş vedea făcând ceva important fără ca ei să ştie sau să fie acolo.
   Orice eveniment în care bloggerii sunt prezenţi, se lăsă cu veselie, discuţii plăcute şi o atmosferă de rememorat. Mi-ar plăcea să împart cu aceştia fiecare moment drag al vieţii mele şi să fiu acolo pentru ei când au nevoie de susţinere sau felicitări. Un astfel de moment mi-aş dori, din suflet, să fie şi evenimentul care face valva în Craiova de câteva săptămâni. Îmi doream de mult să îl văd într-un concert şi l-am ascultat de atât de multe ori cu drag încât am o mulţime de emoţii în ceea ce priveşte evenimentul care se anunţă plin de emoţie. Îmi place muzica bună şi folk-ul face parte din inima mea pentru profunzimea mesajului trimis şi pentru pasiunea cu care se interpretează aceste melodii.
   Marius Matachecunoscut de prieteni sub denumirea de Make, pentru că despre el este vorba, este doctor în chimie, cercetător în chimia mediului, cantautor folk, redactor ForeverFolk.com, cofondator JazzCulture.ro şi blogger. În 2015 Marius Matache porneşte un turneu naţional ce include 11 oraşe, în cinstea celor 11 ani de la primul sau concert. Craiova are cinstea de a se număra printre cele 11 oraşele ale turneului Primăvară HOINARă, concertul din Bănie având loc vineri 13 martie la Casa de Cultură Traian Demetrescu, în Salonul Medieval, de la ora 18:00. Intrarea este liberă.
    Invitaţia vă este deschisă şi sper, din suflet, să te fi convins că Make merită ascultat, măcar o dată în viaţă. :)


Etichete: ,