Ad Hoc într-un spectacol inedit

S-au spus multe despre muzică. Găsim citate diverse, mărturisiri şi maxime dedicate muzicii, viaţa ar fi atât de goală şi tăcută fără muzică. Iubesc muzica, de fapt, sunt o melomana declarată şi nu ratez niciodată un concert de muzică care se desfăşoară în Craiova, decât foarte rar. Poate acesta este şi motivul pentru care, Ajunul Crăciunului l-am petrecut la Opera şi Paştele, tot cu muzică, evident, la Filarmonica. 

Pentru mine, muzica rămâne cel mai frumos mod de a-mi alina inima. Cel mai probabil, mă vezi adesea cu căştile în urechi şi zâmbind timid îndreptându-mă spre te miri unde şi gata să reiau lupta cu viaţa, după fiecare lovitură. Muzica este precum un vin ce te îmbată de fericire. Este cel mai frumos miracol pe care oamenii, îl pot oferi oamenilor. În cartea sa, Exerciţii de echilibru, Tudor Chirilă spune astfel, "Nimic din ce a făcut omul nu-i mai aproape de Dumnezeu, ca muzica!" şi sunt, complet, de acord cu afirmaţia sa.

Dar să revenim la ceea ce vreau să vă spun, de fapt. Trupă de punk acustic folcloric medieval transilvănean, Ad Hocpregătește o nouă premieră în rândul muzicii de gen şi lansarea cu mult fast şi o atmosferă care merită, din plin, trăită primului videoclip 360 de grade al noului single „Furtuna II”. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie 2016 la Club Fabrica din București, începând cu ora 20:00. O altă surpriză ar fi şi faptul că pe întreaga durată a evenimentului var fi proiecții video pregătite de Andrada Băleanu și alte momente surpriză.

Ca să înţelegeţi de ce este special acest clip, aflaţi că a fost filmat în parcul natural Grădina Zmeilor din județul Sălaj, un loc plin de legende, tradiții și mister specific românesc. Melodia „Furtuna II” face parte din coloana sonoră compusă de trupă Ad Hoc, pentru un spectacol de proporții în România, la care au participat peste 100 de actori. Spectacolul este conceput de Liviu Pancu, actor și regizor la Teatrul Național din Târgu Mureș.

În deschiderea spectacolului e invitat artistul TrickSodus Da Muv, ce va prezinta conceptul mitologic de bătălie cosmică dintre Lumină si Întuneric „Eterna Lupta”, o împletire artă-manifest cu sunete atmosferice și dans. „Eterna Luptă” vă invită într-o călătorie sonică, motrică si vizuală de cunoaștere și explorare a propriei Luminii și de investigare a propriului Întuneric.




Etichete: ,