Pregătiri de Black Friday

După ce anul trecut de Black Friday am intrat printre primii clienţi pe site-ul eMag şi m-am cadorisit cu un Ebook Reader la 200 de lei (redus de la 400 de lei), m-am gândit că anul acesta, dacă tot vreau să îmi schimb laptopul, măcar să analizez ofertele mai detaliat. Cam toată ziua am analizat şi reanalizat ofertele în funcţie de cum apăreau, dar urmează să se mai dezvăluie produse cu fiecare oră.

Probabil pe cărţi mă voi război cu sora mea, pe de-o parte şi cu mama pe de altă parte. Acolo nimeni nu ştie ce să aleagă, mai întâi, dar toate trei avem o listă de cărţi pe care ni le dorim. Poate facem o combinaţie între toate trei şi ne cadorisim reciproc, dacă tot vin sărbătorile de iarnă. Aici Libris sau Elefant sunt favorite.

În altă ordine de idei, sunt logată permanent pe site-uri, mi-am pus în coş produsele care îmi făceau cu ochiul pentru a le avea la dispoziţie, aplicaţia este instalată, acolo unde există una şi am articole deschise pentru a urmări update-urile.

Am găsit o listă, proaspătă ca pâinea caldă, cu cele mai atrăgătoare oferte pentru dimineaţa zilei de 18 noiembrie arătând cam aşa: